Mindenmás

Szeged 365 olvasói fotóriport: villám csapott egy fába a szegedi játszótéren

Alapos kis Világok Harca volt Szeged felett szombatra virradó éjjel, a villámcsapások és a viharos erejű szél fákat döntöttek ki, háztüzet okoztak és egy játszótér képét is alaposan átrendezték. Érkezzen egy Szeged 365 olvasói fotóriport Ritától, aki a Baktói kiskertekben lévő 36-os utcában telibe trafált játszótéri fát és annak kidöntését örökítette meg.

A SÖR NEM ALKOHOL, A MEDVE NEM HAVER, A VILLÁMCSAPÁS PEDIG NEM JÁTÉK

Az eset szombatra virradóan történt és szerencsére nem sérült meg senki, még jó, hogy ilyenkor üresek a szegedi játszóterek (is). Mint Rita írta, a balesetveszélyessé vált, kettéhasadt fa kidöntését nagyon profin és villámgyorsan hajtották végre a szegedi tűzoltók. Az akcióról egy videót is kaptunk, szintén a környéken lakó olvasónktól:

Láttál valami izgalmasat? Fotózd le, örökítsd meg a pillanatot és dobd el, hogy megmutathassuk a többi Szeged 365 olvasónak is! A fotókat, videókat Facebook üzenetben vagy az [email protected] címen várjuk! Hálás köszi!

NYARALÓT LEZÚZÓ ÓRIÁSFA, KARAMBOL, HÁZTŰZ ÉS MÉG RENGETEG KÁRESET SZEGEDRŐL

A fenti villámfrász, egy kicsit bővebben, megspékelve a péntek-szombat éjjeli Armageddon összes, szegedi és Szeged környéki eseményével, benne…

  • villám okozta háztűzzel,
  • kidőlt fának nekirongyoló autóssal,
  • nyaralóra szakadó 40 méteres fával,
  • lángoló körbálákkal,
  • lezúzott háztetővel,
  • és a cikkünkben említett játszótéri fával:

Hálásan köszönjük a klassz fotókat, Rita!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb