Sport

Vékony Ákossal erősít a Szegedi Vízlabda Egylet, ő már az ötödik átigazolt játékos lesz a szezonban

Ez a hét is tartogatott új játékosbejelentést a Szegedi Vízilabda Egyletnél, ugyanis örömmel tájékoztatják a szurkolókat, hogy csapatuk ötödik nyári új szerzeménye Vékony Ákos, aki ezer szállal kötődik Csongrád-Csanád megyéhez, hiszen Hódmezővásárhelyen született, itt ismerkedett meg a sportág alapjaival.

Mint írják, a 20 éves Vékony Ákos kiváló adottságokkal rendelkezik. Tagja volt annak a magyar junior válogatottnak, amely világbajnoki bronzérmes lett. Vásárhely után szerepelt a KSI és a Kaposvár csapatában.

ÁKOS KISEBB ÁLMA VÁLT VALÓRA EZZEL

“Még a szezon közben jött a megkeresés a Szeged részéről. Igazából nem gondolkodtam sokat az ajánlat elfogadásán, hiszen vásárhelyi születésűként egy kisebb álmom válhat most valóra, hogy a Szegedi VE-be igazolok. A következő szezonban a legfontosabb célom fiatalként az, hogy rengeteget fejlődjek, emellett pedig, hogy minél többet tudjak segíteni a csapatnak a céljai elérésében. Várom már azt a pillanatot, amikor a szurkolók előtt bemutatkozhatok az SZVE-ben” – nyilatkozta Vékony Ákos.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb