Sport

Tovább bővül a csapat: Hajdú Attila érkezik a Szegedi Vízilabda Egylethez

Erre a hétre is jutott egy újabb játékos bemutatása: Hajdú Attila lesz a negyedik, aki új tagként erősíteni fogja a Szegedi Vízilabda Egylet csapatát – olvasható a vízipólósok oldalán.

Mint írják, a 22 éves vízilabdás Gyulán született, Békéscsabán ismerkedett meg a sportág alapjaival. Ezután fiatalon a Vasas együtteséhez került, az elmúlt szezonban az OB I-es KSI-t erősítette. Gyors, gólérzékeny játékos, akire jellemző a küzdeni akarás.  

HAJDÚ ATTILA RÉGÓTA SZIMPATIZÁL SZEGEDDEL

“Régóta szimpatizálok Szegeddel és a szegedi vízilabdacsapattal. Kiskoromban sokat jártam a városba meccset nézni, mindig is szerettem volna itt játszani, a csapatot erősíteni, és ez az álmom most megvalósul. Bízom benne, hogy a csapat eredményessége meglepetés lesz a következő szezonban. Örülök a keret összetételének, hiszen csupa fiatal játékos mellett bizonyos pozíciókban idősebb, tapasztalt pólósok lesznek a társaim. Szeretnék sokat fejlődni, és minél több ideig a klub szolgálatában maradni, eredményesen, jól játszani, kiszolgálni a lelkes szegedi szurkolótábort” – nyilatkozta Hajdú Attila.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb