Mindenmás

Égő buszhoz, árokba borult autóhoz és liftbe szorult bajbajutotthoz riasztották tegnap a tűzoltókat Szegeden és környékén

Sűrű napja volt tegnap a Szeged és környéki tűzoltóknak: kiégett egy busz motortere Szegeden, árokba borult egy autó Deszknél, egy másik jármű pedig villanyoszlopnak hajtott Makón, írta a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem közleményében.

NYUGALMAZOTT TŰZOLTÓ OLTOTTA EL A LÁNGOKAT

Egy busz motortere égett hétfőn reggel Szegeden. A tüzet egy arra közlekedő, nyugalmazott tűzoltó oltotta el egy poroltó készülékkel, majd a szegedi hivatásos tűzoltók visszahűtötték az izzó alkatrészeket. Senki sem sérült meg. 

ÁROKBA BORULT EGY AUTÓ DESZKNÉL

Árokba borult egy autó hétfőn délután Deszknél, a 43-as számú főúton. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, sérülés nem történt. 

VILLANYOSZLOPNAK HAJTOTT EGY AUTÓ MAKÓN

Villanyoszlopnak hajtott egy autó hétfőn Makón, a Toldi utcában. A makói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.  A balesetben nem sérült meg senki. 

PARKOLÓ AUTÓRA ZUHANT EGY FAÁG SZEGEDEN

Parkoló autóra hasadt egy faág hétfőn este Szegeden. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével végezte el a mentést, senki sem sérült meg. 

TÁRSASHÁZ LIFTJÉBE SZORULT EGY LAKÓ MAKÓN

Társasház liftjébe szorult egy lakó hétfőn este Makón. A város tűzoltói kéziszerszámok segítségével nyitották ki a felvonót, személyi sérülés nem történt. 

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops Services Company
'Fel a tetejéhez' gomb