Kikapcs

Már látható a Tourism is our passion photo award Szegeden, megnyitották a tárlatot

A turisztikai szektor elmúlt évét a benne élők szemével mutatja meg a Tourism is our passion photo award legkiválóbb képeiből született kiállítás többek között Szegeden, a Hunguest Hotel Forrás szállodában. Érdekessége, hogy kedden délután hét helyszínen, egyszerre nyílt meg a tárlat, így az ország hét pontján, egy időben pezsdülhettek fel a turisztikai élet mindennapjai.

Az idei pályázat megörökíti a pandémia által legsúlyosabban érintett ágazat rendkívüli időszakát és emléket állít annak. A versenyre nevezett képek az elmúlt év nehézségei mellett felidézik a mosolyokat és megmutatják a hősöket is. A fotópályázat és a kiállítás azokhoz szól, akiknek a turizmus a szenvedélyük, ezzel nem titkolt célja kapcsolatot teremteni a nagyközönség és a szakmai érdeklődők között. A megnyitót Velle-Varga Orsolya, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese, és a tárlat kurátora nyitotta meg, majd beszédet mondott Ács Szilvia, a Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

ÁRVERÉSRE BOCSÁJTJÁK MAJD A MŰVEKET

A párhuzamos kiállítások végeztével a szervezők a pályaműveket árverésre bocsájtják. Az árverésen befolyt összeget a nevezők szavazatai alapján a Bátor Tábor alapítványnak ajánlották fel. A hét helyszínen június 29. és augusztus 10. között tekinthető meg a tárlat, ezután a Magyar Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban él tovább. A szervezők szándéka szerint jövőre már európai pályázattá bővül a Tourism is our Passion Photo Award.

Néhány alkotás a kiállított művek közül:

Forrás: Hunguest Hotel Forrás Sajtó

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb