Mindenmás

Napi trash: kórházi szobából lopott a besurranó tolvaj Szegeden, a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán

Mindig van lejjebb: az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyik orvosi szobájából készpénzt és egy indításgátló kártyát tulajdonított el egy besurranó tolvaj, a rendőrség most a szegediek segítségét kérik.

A rendőrség hivatalos közleménye az eset kapcsán:

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat a 06010/1908/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövető 2021. június 28-án a reggeli órákban besurrant az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyik orvosi szobájába, ahonnan több tízezer forint készpénzt és egy Mercedes típusú személygépkocsi indításgátló kártyáját tulajdonította el.

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb