Szegedi Arcok

Egy különleges és megindító kisvideón az elmúlt másfél év küzdelme Szegeden – így mutatják meg az SBO dolgozói, hogy együtt milyen erősek

Lenyűgöző és igazán megindító kisvideót tett közzé a Szegedi Tudományegyetem, amelyben a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Sürgősségi és Betegellátó Önálló Osztály (SBO) dolgozói elevenítik fel azokat a közös élményeket, amelyek az eltelt másfél év alatti küzdelemben segítettek nekik. Azt vallják, hogy egymás támogatása és összetartás nélkül nem sikerült volna.

A július 1-jei Semmelweis-nap alkalmából ezzel szeretnék megmutatni, hogy együtt milyen erősek, és egyben további sok erőt kívánnak a jövőbeni küzdelmekhez minden egészségügyi dolgozónak.

JERUSALEMA ÖRÖMTÁNC IS VOLT

Korábban az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központba (SZAKK) is megérkezett a Jerusalema örömtánc mozgalma. A Sürgősségi és Betegellátó Önálló Osztály (SBO) munkatársai a világszerte népszerű dél-afrikai Master KG és Nomcembo ősi törzsi ritmusokat idéző dalára ropták május 1-jén az Újklinika és a mellette lévő Petri Gábor Klinikai Tömb különböző tereiben.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: anti donkere vlekken
'Fel a tetejéhez' gomb