Mindenmás

Ismét támad a “kakafantom” a vásárhelyi strandon: már megint belerondítottak a melegvizes medencébe (frissítve)

Kedden ismét megjelent a vásárhelyi strandon a “kakafantom”, aki miatt le kellett engedni a melegvizes medence vizét – olvasható a Promenad24.hu oldalán.

Mint írják, már tavaly is rendszeresen belepiszkított valaki a hódmezővásárhelyi strand melegvizes medencéjébe, kedden pedig ismét lecsapott a kakafantom. Az egyik olvasójuk elmesélése alapján a délutáni órákban az úszómesterek megkértek mindenkit, hogy hagyja el a medencét, mert „történt egy kis baleset”. Miután kiürült a medence, le is engedték a vizet.

NEM OLCSÓ MULATSÁG AZ ILYEN “BALESET”

Az oldal továbbá arról is ír, hogy egy-egy ilyen akció nem olcsó mutatvány, hiszen rengeteg víz kell egy ekkora medencébe. A 2020-as szezonban volt olyan hét, hogy valaki négyszer rondított a meleg vizesbe, amivel több százezer forintos kárt okozott a fürdőnek. Reményeik szerint a keddi eset tényleg „csak baleset” volt, és nem kell minden nap vizet cserélni ilyen okok miatt. Egyébként jogosan merülhet fel a kérdés: hogy a fenébe nem tudják elkapni az elkövetőt? Senki sem látja, hogy valaki belepiszkít egy medencébe?

MÁR RENDŐRKÉZEN A SZEGEDI PASSZÁZS SORI PISZKÍTÓ

Hódmezővásárhely mellett Szegeden is volt hasonló. Igaz, nem a medencébe piszkított, hanem a Passzázs soron követett el rendre “köztisztasági szabálysértést”. A rendőrök már egyébként elfogták az elkövetőt.

07. 02. 10:00 FRISSÍTVE: NINCS KAKAFANTOM, CSAK LUBICKOLÓ GYEREKCSOPORTOK

Egy kisgyerekkel történt meg a “baleset” – tudtuk meg a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda ügyvezetőjétől, Katona Zsolttól. Mint mondta, a fürdő tele van gyerekcsoportokkal, akik ebéd után önfeledten ugrálnak a medencében. Úgy, mint sok más fürdőben, itt is ennyi történt mindössze. Szóval, mielőtt bárkit elfogna a rettegés: nincs kakafantom Hódmezővásárhelyen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb