Mindenmás

Széphalmi Júlia a szegedi sürgősségin kötött ki a Jézus Krisztus Szupersztár főpróbája után – még nem tudni, mennyire komoly a sérülése

Nem végződött jól a Jézus Krisztus Szupersztár nyilvános főpróbája a darab egyik táncosa számára, akinek az egyik fordulásnál kiugrott a térde és hirtelen a földön találta magát. Az esetről maga a művész, Széphalmi Júlia számolt be rajongóinak Instagram oldalán.

Fotó: Széphalmi Júlia Instagram

“Elkezdődött a nyilvános főpróba, koncentráltan lement az első felvonás, aztán a második végén a szupersztár számban egyszer csak letapadt a cipőm egy fordulásnál, kiugrott a térdem és a földön találtam magamat. Nem tudtam megmozdulni, úgy húzott ki egy kollégám a színpadról. Aztán elvitt a mentő, röntgen, nem szakadt el, nem tört le csont, viszont ahhoz, hogy kiderüljön mi is van belül, szakrendelésre kell mennem”, írta a művész Instagram posztjában.

Mint írta, szakorvosa hétfőn, azaz ma vizsgálja meg a sérülését, így ezt követően derül ki, mennyire is komoly az és meddig tart a kényszerpihenő a Madách Színház táncművésze számára.

A LEGENDÁS DARABOT 35 ÉV UTÁN, MÚLT PÉNTEKEN LÁTHATTA ELŐSZÖR A KÖZÖNSÉG A DÓM TÉR SZÍNPADÁN

35 évvel első magyarországi bemutatása után idén nyáron újra a Dóm téren láthatják a nézők azt a legendás darabot, mely jelentős mérföldkő volt a Szegedi Szabadtéri Játékok életében, hiszen 1986 – ban Andrew Lloyd Webber és Tim Rice műve, a Jézus Krisztus Szupersztár indította el azon az úton a Szabadtérit, hogy a musicaljátszás meghatározó színhelye legyen. Most pedig öt estén át a Fogadalmi templom előtti színpadon újra megszületik a csoda és felcsendülnek a produkció örökzöld dallamai.

Forrás: Széphalmi Júlia Instagram oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb