MindenmásNem kategorizált

A legvadabb szegedi nyár esti buli se végződjön büntivel!

Végre úgy igazán beindult a szegedi éjszakai élet, újra gőzerővel üzemel a Dokk és a Hungi, de közeleg a szokásos nyári fesztiválszezon is, előbb a Deja Vu, majd a SZIN pörgeti majd fel az esti hangulatot Szegeden. A legjobb bulit is tönkre vágja viszont egy ittas vezetésért kapott bünti, amiről sosem a rendőrség, hanem mindig a rossz döntést hozó sofőr tehet. Kerüld el a bajt nyáron is, és ha hazamennél egy-két vagy több koktél után, hívd inkább a Taxi Pluszt!

Minden hétvégén akad egy ittas sofőr Szegeden?

Legutóbb még március közepén, a hosszú hétvégén szervezett átfogó ellenőrzést a rendőrség Csongrád-Csanád megyében, akkor négy ittas sofőrt csíptek fülön a helyi egyenruhások, pedig akkor még javában zárva voltak a szegedi szórakozóhelyek. Azóta az oltási kedv növekedésének köszönhetően már a maszkokat is elhagyhattuk, és sorra megnyíltak az éjszakai élet biztos pontjainak számító helyek is, és végre úgy tölthetjük a hétvégéket, mint két évvel ezelőtt: a Dokk teraszán koktélozva vagy épp a Hungiban átadva magunkat az éjszaka csábításának.

Ugyanakkor a hazaút megszervezéséért is felelősséggel tartozunk: senkinek nem lehet opció akármilyen csekély mennyiségű alkohol elfogyasztása után kormány mögé ülni. Tudjuk, hogy te vezetsz a legjobban a környéken, de te sem vagy vin Diesel, és hidd el, nem olyan jó móka, ha a brutál jó bulit egy szép kövér csekkel, vagy egy jó kis büntetőeljárással zárod.

Taxizni jobban megéri, mint büntit fizetni

Talán nincs abban meglepő, hogy taxit hívni bizony gazdaságosabb, mint büntetést fizetni: míg az előbbi a Taxi Plusznál 390 forintos kilométerenkénti díjat jelent, utóbbi nem ritkán 100.000-es tétel is lehet. És míg a taxi árát egy társaság könnyen szét tudja dobni egymás között, a büntit már nem lehet, sőt, sok esetben a jogosítvány is ugrik.

Mindamellett, hogy a Taxi Plusz klimatizált és fertőtlenített kocsikkal szálltja az utasokat, nem árt azt se tudni, hogy sofőrszolgálatuk akkor is kihúz a bajból, ha a vacsorára autóval érkeztél, de nem tudtál ellenállni a welcome drinknek: biztonságosan hazajuttatnak téged és a négykerekűd is!

Kell egy gyors és kényelmes fuvar? Keresd a Taxi Pluszt:
555-555, 777-777 ,
vagy kapd le az applikációt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb