Mindenmás

Ne lepődj meg, ha harcjárműveket látsz az utakon – gyakorlatozni fognak a hódmezővásárhelyi katonák

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár 2021. július 19-től (hétfő) július 23-ig (péntek) 08:00 és 16:00 óra között kiképzési célból katonai meneteket hajt végre. Az említett időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló oszlopokra kell számítani a Hódmezővásárhely – 47. számú fő út – M43 autópálya – Sándorfalva gyakorló tér – Dóc lőtér és az onnan visszavezető útvonalon.

A hosszútávú vezetések gyakorlása érdekében a kiképzés menetvonala 2021. július 22-én (csütörtök) 08:00 és 16:00 óra között a Hódmezővásárhely – 47 sz. fő út – Hódmezővásárhely elkerülő – Szentesi elkerülő 45 sz. főút – 451 sz. főút Csongrád felé – Felgyő – Csanytelek – Ópusztaszer – Sándorfalva – M43 autópálya – 47 sz. főút – Hódmezővásárhely útvonalra bővül.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Forrás: Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb