Mindenmás

Hódmezővásárhely és a drogok: ismét lekapcsoltak a zsaruk egy fűtermesztőt

Újabb 100 tő feletti marihuana ültetvényt számoltak fel – áll a rendőrségi tájékoztatóban a friss hír, ami arról tanúskodik, hogy Hódmezővásárhelyen igen keményen mehetett eddig a drogbiznisz.

A napokban járta körbe az oszágos sajtót az a hír, miszerint a hódmezővásárhelyi Fidelitas szerverzet alelnökét lekapcsolták a zsaruk, miután nem csekély mennyiségben találtak nála kannabiszt. Tehát nem csak a zsebében volt egy kis csomag, hanem több, mint 350 tő kannabisz találtak egy tanyán. Ma pedig, miután pár napja ez a 350 tő marihuána kikerült a piacról, a rendőrök felszámoltak még egy hasonlóan nagy ültetvényt.

120 NÖVÉNY MÁR NEM LESZ ELSZÍVVA

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére 2021. július 11-én érkezett bejelentés, hogy egy külvárosi, lakatlan házban ismeretlenek nagy mennyiségben marihuanat termesztenek. A nyomozók az ingatlanban mintegy 120 tő kannabisz növényt találtak, amelyet lefoglaltak.

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként rövid időn belül a rendőrök látókörébe került egy 32 éves helybeli férfi és annak 25 éves társa, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A feltételezett elkövetőket elfogták, gyanúsítottként kihallgatták. Az idősebb férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását, míg fiatalabb társa szabadlábon védekezhet.

Velük szemben termesztéssel, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY IGEN KEMÉNY EGY HELY

Via: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb