Mindenmás

Thug Life, nyugdíjas verzió: 350 tő marihuánát találtak egy 70 év körüli házaspárnál Hódmezővásárhelyen

“You are never too old to reinvent yourself” – tartja Steve Harvey örökzöld mondása, de gyanítjuk, az amerikai komikus nem arra a 69 éves hódmezővásárhelyi házaspárra gondolt, akiknek tanyáján 350 tő marihuánát találtak a helyi rendőrök. A thug life – ot választó nyugdíjasoknak egy 27 éves férfi is segített a “kertészkedésben”.

JÚLIUS ELEJÉN KERÜLTEK A RENDŐRÖK LÁTÓKÖRÉBE

A házaspár 69 éves férfi tagja 2021 július elején került a rendőrök látókörébe, hogy ingatlanján, nagy mennyiségben marihuanát termeszt – írja a Police.hu. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtések eredményeként megállapították, hogy a kábítószer termesztésében szintén 69 éves felesége is segítséget nyújtott, továbbá azonosították az időskorú férfi 27 éves társát is. A rendőrök 2021. július 8-án a kora délutáni órákban tartottak szemlét a kérdéses ingatlanban, amely során megtalálták a nemesített növényeket, továbbá a részben leszüretelt és kiadagolt kábítószert, illetve a termesztéshez szükséges eszközöket.

NEM LESZ JÓ VÉGE

A feltételezett elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. 
A gyanúsítottakkal szemben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán termesztéssel, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb