Sport

Justin Alston amerikai kosarassal erősít a Szedeák bajnoki bronzérmes csapata

- Hirdetés -

Keandre Cook után Justin Alston személyében újabb amerikai játékost szerződtetett a Naturtex-SZTE-Szedeák bajnoki bronzérmes csapata – olvasható a kosarasok Facebook oldalán. Az amerikai kosaras várhatóan augusztus közepén csatlakozik Szrecsko Szekulovics együtteséhez.

Mint írják, a 27 éves, 204 cm magas center az előző két idényt Portugáliában töltötte, a 2020-2021-es kiírásban a playoffba bejutott Oliveirense csapatában 15.8 pontot és 7.1 lepattanót átlagolt, a duplákat 61, a büntetőket 79 százalékos pontossággal dobta. Alston korábban járt már Magyarországon, ám egy sérülés miatt 2018 szeptemberében még a bajnokság kezdete előtt távoznia kellett Pécsről, most pedig várhatóan augusztus közepén csatlakozik Szrecsko Szekulovics együtteséhez.

ALSTON KIVÁLÓ JÁTÉKOS

- Hirdetés -

“Három hetet dolgoztunk együtt, ám ezek alatt is bebizonyította, hogy jó játékos. Olyan nyomokat hagyott bennem ez a három hét, hogy bármelyik csapatomba visszaigazoltam volna. Justin két jó évet produkált Portugáliában. Pozíciós játéka mellett a középtávoli tempókat is jó százalékkal dobja” – mondta az új szegedi játékosról korábbi edzője, Csirke Ferenc.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb