Mindenmás

Drogkereskedőt fogtak Szentesen: marihuánát termesztett és adott el a 31 éves férfi

A szentesi rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint 2019-től rendszeresen marihuánát értékesített a városban. A rendőrök a házkutatás alkalmával 38 tő marihuánát találtak – írja a police.hu.

A rendőrök 2020. augusztusában jutottak olyan információk birtokába, hogy a 31 éves férfinél nagyobb mennyiségű marihuána lehet. A nyomozók az eljárás során elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként megállapították, hogy a férfi a kábítószert nem csak saját fogyasztásra szánta, hanem azt tovább is értékesítette. A kábítószer eladásából pedig, több százezer forint illegális vagyonra tett szert. 

38 TŐ MARIHUÁNÁT TALÁLTAK A RENDŐRÖK

Az egyenruhások szemlét tartottak a feltételezett elkövető tartózkodási helyén, három termesztősátorban összesen 38 tő különböző fejlettségi szakaszban lévő Cannabis Indica fajtájú növényt találtak. Emellett lefoglalták az azok termesztéshez szükséges eszközöket is. A férfit előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az eljárás iratait a napokban megküldték vádemeléssel, az illetékes ügyészség részére.

 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ruay
'Fel a tetejéhez' gomb