Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Sikersztori: poros-koszos kis helynek indult, mára a bajnokok edzőterme lett a RedZone Sport, ahol egyedi szemlélet mellett edzhetsz

Ledobnál pár kilót? Vagy inkább pont fordítva, felszednél párat, persze izomzat formájában? Vagy csak szimplán szeretnéd magad jól érezni a bőrödben? A pár éve még csak néhány fő befogadására alkalmas edzőteremként indult, mára vérprofi fitneszközponttá fejlesztett szegedi RedZone Sport nem csak akkor remek választás, ha élsportoló vagy, hanem akkor is, ha még egyetlen súlyzót sem fogtál a kezedben eddigi életed során. Bubori Kornél alapító-vezetőedzővel beszélgettünk, közben pedig videóztunk egy nagyot, Isten hozott a helyen, ahol a MOL-Pick Szeged kézilabdázói és Naturtex-SZTE Szedeák utánpótlás-játékosai (is) edzenek!

I HAVE A DREAM, SZEGEDI VERZIÓ

„Csináljunk egy családias, kisebb méretű edzőtermet, ahol viszont a szakmai munka kimagasló” – mesélt a kezdeti célokról Bubori Kornél alapító, aki futballkarrierjét követően erőnléti edzőként dolgozott különféle
korosztályú magyar labdarúgó-válogatottak mellett. A sportolókkal folytatott munka adta az ötletet: amerikai mintára, funkcionális edzőtermet indít Szegeden. Mint Kornél elmondta, igazi családi-haveri vállalkozásként indult a RedZone, az alapítók között ott volt a felesége, a közismert szegedi személyi edző Bubori Kitti és legjobb barátja, Dlusztus András is. „Gyakorlatilag az összes edzőnkhöz évtizedes barátság köt, talán ezért is ennyire energikus és közvetlen a hangulat mifelénk” – magyarázta, majd azt is elmondta, mitől annyira különleges a Kátay utcában működő RedZone Sport.

A recept az Egyesült Államokból érkezett, és az első pár év tapasztalata alapján Szegeden is tökéletesen működik: minden vendég teljesen egyedi koncepció alapján edz, amelyet a mellé rendelt személyi edző azt követően alakít ki, hogy felmérte az illető fizikai állapotát és céljait. Az egyénre szabott edzésprogram sokkal hatékonyabb, ráadásul szerethetőbb is, hiszen minden egyes paramétere a vendégre van szabva.

„A klasszikus, konditermi, gépekkel végrehajtott edzés helyett azokat a hétköznap során megjelenő mozgásformákat próbáljuk kondicionálni – ilyenek a guggolás, a cipelés, a kitörés, a húzás, a nyomás és társaik – amelyeknek a vendégeink nap mint nap hasznát veszik” – magyarázta az alapító-vezetőedző.

APRÓ KIS TEREMBŐL VÉRPROFI FITNESZKÖZPONT

„Komoly lépés volt az új helyszín, nem is egyet, hanem rögtön kettőt léptünk” – értékelte a fejlődésüket Bubori Kornél, a harmadik éve használt Kátay utcai terem pedig tényleg full extrás benyomást kelt: minimum kétszer akkora, mint az előző, már első blikkre is high-tech a géppark, ráadásul a recepciótól az edzőtéren át az öltözőig mindenhol mosolygós arcok néznek vissza az emberre.

Míg az induláskor az elsődleges koncepció az volt, hogy személyre szabott, minőségi kondicionális edzést adjanak a profi játékosoknak, kiegészítve a sportági edzésmunkát, mára a hivatásosok mellett rengeteg „civil” kuncsaftjuk is lett. A kétféle vendégkör egy újabb egyedi színt hoz a RedZone Sport egyébként is különleges hangulatába: a Kátay utcában simán előforulhat, hogy a kedvenc MOL-Pick Szeged játékosoddal, profi focistákkal vagy épp társastánc-világbajnokokkal futsz össze edzés közben.

EDDZ ÚGY, MINT A BAJNOKOK!

Tartozz bármelyik korosztályhoz, ha szeretnél fejleszteni az állóképesség erő-gyorsaság triumvirátuson, esetleg sérülés utáni rehabilitációra van szükséged, a RedZone csapata egy totálisan egyedi, Rád szabott programmal fog segíteni. Lazsálás biztosan nem lesz, de nyugtasson: feléjük alap a haveri hangulat és garantáltak az eredmények (persze csak akkor, ha Te is akarod a jót).

A piros zóna nem összekeverendő a piros lámpás negyeddel, szóval nyugi, nem kell Amszterdamig menned egy kiadós testmozgásért (bocs, nem bírtuk ki, annyira adta magát):

REDZONE SPORT – EDDZ ÚGY, MINT A BAJNOKOK!
Szeged, Kátay utca 23. (a Pappas Autoval szemben nyíló utca)
Bővebb infó telefonon: +3670 292 8580
Ugyanez, online: redzonesport.hu és fb.com/redzonesport

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Fotók: RedZone Sport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb