- Hirdetés -
- Hirdetés -
Mindenmás

Akcióba lendültek a rendőrök: szerb embercsempészeket fogtak el szerda reggel Szegeden és Röszkén

- Hirdetés -

Szerb embercsempészeket fogtak el szerdán Szegeden és Röszkén, a férfiak kilenc szír állampolgárnak nyújtottak segítséget az államhatár jogellenes átlépéséhez – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrök szerdán fél hétkor Szeged belterületén ellenőriztek egy szerb személyautót és annak szerb sofőrjét. A jármű átvizsgálása során, az utastérben kilenc – magát szír állampolgárnak valló – határsértőt találtak. A rendőrök két órával később a röszkei autópálya-határátkelőhelyen elfogták egy szerb személygépkocsi két utasát, akik a gyanú szerint “előfutóként” segítették az embercsempész társukat – tudatta a százados. A rendőrök a három szerb férfit előállították, ellenük embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás. A határsértőkkel szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járnak el.

- Hirdetés -

Ezen a héten nagyon úgy tűnik, hogy többször is meggyűlik a bajuk a rendőröknek és a katonáknak az illegális bevándorlókkal. Egy friss eset máról:

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb