- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Brutálisan nekiment az internet népe Hosszú Katinkának, a háromszoros olimpiai bajnok most válaszolt az őt bírálóknak

- Hirdetés -

Az utóbbi napok történései óta először tett közzé nyilvános bejegyzést Hosszú Katinka Facebook-oldalán, miután rátámadt az internet népe a háromszoros olimpiai bajnokra.

A történet még kedden futott fel az interneten, amikor az olimpikon saját világcsúcsától majdnem tíz másodperccel elmaradva csak ötödik lett Tokióban a 400 méter vegyesen, és a 200 méter vegyesen is csak hetedikként léptette be magát a szerdai döntőbe, az viszont kiverte a biztosítékot az internet népénél, hogy a 200 méter pillangótól visszalépett, és ezzel Rio után Tokióban is megfosztotta a pont miatta nem nevezett Jakabos Zsuzsannát az indulás lehetőségétől. Ezek után több kommentelő is nekiesett a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának közösségi oldalán.

- Hirdetés -

VÁLASZOLT HOSSZÚ KATINKA

A sportoló az utóbbi napok visszafogottabb nyilatkozatai után ma megköszönte a támogatást Magyarországnak és mindenkinek, aki mellette állt, továbbá azt is hozzátette: a mostani szereplése ugyanúgy hozzátartozik a pályafutásához, mint az eddig elért eredmények. A sportolónő posztjában leszögezte, hogy a jelenlegi helyzetet is ugyanolyan méltósággal kezeli, mint az érmekkel teli időszakot.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb