Blog

Szeged szélesvásznon: covid-teszteléssel kezdődik a statisztálkodás – Frissítés

Angol akciófilm forgatáshoz kerestek szegedieket. Jelenleg még nincs túl sok infó a produkcióról. Nagy körülötte a titkolózás. Annyi már biztos, hogy az egészségügyi szabályokat komolyan veszik, mert a statisztának jelentkezett emberkéket már elküldték covid-tesztelésre.

A Facebookon keringő casting felhívásra beadott sikeres jelentkezés után kedd este érkezett a hívás az ügynökségtől. Pár percben elhadarták az infókat, de a feledékenyek kedvéért egy e-mailt is küldtek a teszteléssel kapcsolatos infókról. Pár mobilos fotó, egy kitöltött adatlap és egy aláírt nyilatkozat után a ma reggel az Indóház téren indult.

OKÉ, DE MÉGIS HOVA KELL MENNI?

Annak ellenére, hogy pontos címet adtak meg, be kell valljam, hogy ekte szegediként is gondot okozott a vasút állomás közelében álló épület megtalálása. Nyugtató volt a tudat, hogy nem csak én vagyok ennyire nyomi, mert rajtam kívül páran még ugyanolyan tanácstalan fejjel bújták a mobiljukat, mint én. A helyszínen így ismerkedtem össze Balázzsal és párjával Anitával.

FEL, MAJD EGYENESEN!

Az épület bal oldalán álló lépcsőn fellépkedve lehet eljutni a bejáratig, ahol egy kedves portás néni határozottan irányította az betévedőket. “Fel, majd egyenesen!” Hangozott az utasítás amire akkor sem mertünk volna visszakérdezni, ha nem értettük volna mit mond. Az ajtó mögött viszont már pörögtek az események.

NINCS TEKETÓRIA, TESZTELÉS VAN

Kisebb sor alakult ki a tesztelést végzők szobája előtt, de hamar fel is oszlott, mert pár másodperc alatt végeztek a művelettel. “Neve!” Ez sem kérdés volt, de válaszolok. Előkerült a pálca amivel megtörölgették a számat belülről, majd megköszönték, hogy elmentem.

NA ÉS MOST MI VAN?

Balázs és Anita kedvesen megvártak a tesztelés után. Együtt sétáltunk ki az Indóház térre, közben meg beszélgettünk.

“Ti hol találkoztatok ezzel a lehetőséggel?” – törtem meg a csendet.

“A Facebookon, hirdetésként” – érkezett a válasz Balázstól, aki folytatta is a beszélgetést. “Én már voltam egyébként ilyen forgatáson. Jó kaland, majd meglátjuk ez milyen lesz. Mondjuk egy laptopot lehet viszek, mert két beállás között van, hogy várni kell akár pár órát is.”

A rövid beszélgetés után elváltak útjaink és abban maradtunk, hogy majd a forgatáson találkozunk. Legközelebb tehát akkor jelentkezik a Szeged szélesvásznon blogunk, mikor már konkrétan a forgatásról tudunk nektek beszámolni.

MEGVAN A FORGATÁSI HELYSZÍN!

Olvasónk jelezte felénk, hogy az Indóház téren, ahol a covid-tesztelés is volt, forgatás miatt három napra elzárták a parkolási lehetőséget. Így már biztosan állíthatjuk, hogy a vasútállomás környékén fogják az akciófilmet forgatni.

JÚLIUS 29-ÉN ÉS 30-ÁN FOGNAK SZEGEDEN FORGATNI

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb