Kikapcs

Csonka András az Apácashow próbájára érkezett, végül az utcán aludt Szegeden

Nem lehetett egyszerű éjszakája Csonka Andrásnak Szegeden, ugyanis kénytelen volt az autójában aludni, miután nem jutott be éjszakára a kibérelt lakásába. A színész az Apácashow szegedi próbája után szeretett volna megpihenni, ám végül csak a kocsijára számíthatott hajlékul.

“Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem működött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol” – idézte a Ripost a színészt.

TELTHÁZAS HOTELRE BUKKANT

Csonka aztán egy közeli hotelben is megpróbált szobát kivenni, de ott teltház volt, máshová pedig már fáradt volt elmenni – ezért döntött végül az autó mellett. “A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik, és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni” – magyarázta Csonka András. A kibérelt lakás tulaja egyébként reggel hétkor jelentkezett, és sűrű bocsánatkérések közepette azonnal beengedte a színészt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb