Szegedi Arcok

Elszívott egy füves cigit az egyetemista, majd rátámadt egy nőre és két gyerekére Szegeden, még a sütijüket is megette

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal az izraeli-amerikai kettős állampolgárságú egyetemi hallgatóval szemben, aki tavaly nyáron támadt egy nőre és a vele levő két gyermekre – olvasható az Ügyészség honlapján.

A vádirat szerint a férfi 2020. július 21-én a késő délutáni órákban az egyik szegedi útkereszteződésben ordibált angolul, amikor a sértett a vele levő két kiskorú gyermekkel elhaladt mellette. A vádlott a sértettre támadt, elkapta a karját, amit meg is markolt.

A GYEREKEK MEGIJEDTEK ÉS FUTNI KEZDTEK

A vádlott agresszív magatartását látva a gyerekek megijedtek és futni kezdtek, melyet követően a sértettet elengedve a vádlott is utánuk futott. A gyerekeknek sikerült elfutniuk, majd ezt követően a vádlott angolul kiabálva ismételten a sértettre támadt és rángatta a karját. A támadás során a vádlott kikapta a sértett kezében levő süteményeket és azt papírral együtt a szájába tömte, nagyrészüket a csomagolással együtt meg is ette. Ennek hatására azonban a vádlott öklendezni kezdett, lefeküdt a földre, melyet kihasználva a sértett elfutott és telefonon a rendőrséget hívta. A vádlott még megkísérelt a sértett után futni, azonban egy közelben lakó férfinak sikerült őt lefognia. Az összefüggéstelenül, angolul kiabáló vádlottat a férfi megpróbálta a rendőrség kiérkezéséig visszatartani, de a vádlott őt is bántalmazni kezdte, melyet követően a férfi egy önvédelmi fogással a földre vitte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

FÜVES CIGIT SZÍVOTT ELŐTTE

A sértettek közül a nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek a vádlott támadása következtében, míg a férfi sérülést nem szenvedett. A vádlott előállítását követően végzett orvosi vizsgálat megállapította, hogy röviddel azt megelőzően kannabisz tartalmú kábítószert fogyasztott és a házkutatás során a házilag sodort cigarettacsikket is lefoglalták a rendőrök. A járási ügyészség a vádlottat garázdaság vétségével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb