Szegedi Arcok

Örök élet, ingyen sör? Inkább legyen meseszép fürdőszoba, ajándék Vespa robogóval, a MERKBAU-tól!

Megvan még a vadnyugati filmek végén, kötelező jelleggel Ennio Morricone zenéjére, naplementében ellovaglós jelenet? Western-hősnek ezúttal nem kell lenned a dologhoz, a Morricone zene a Te reszortod egy Bluetooth-kihangosítóról, a paripát jelentő, másfél milliós, csili-vili VESPA robogót pedig a MERKBAU intézi Neked! Komolyra fordítva a szót, most aztán tényleg itt a nagy lehetőség: már akkor is nevezhetsz a nyeremény robogóra, ha nem panel, hanem társasházi lakást vagy kertes házat újítasz fel vagy éppenséggel építkezel! 

A képlet egyszerűbb, mint beugrani építőanyagot venni a MERKBAU-hoz. 

Na jó, pont annyira egyszerű.

Adott a szegedi építőanyag-centrum őrülete, melyben ha panel-fürdőszobát újítasz fel és speciel náluk vásárolsz minimum 549.000 Ft-ért fürdőszobaterméket, egy 1,5 milliós Vespa robogót nyerhetsz. Rengeteg szegedi pörgött rá a játékra, amelyet közkívánatra kiterjesztettek: mivel senkit nem akarnak kihagyni a játékból, így minden fürdőszoba építésre, felújításra érvényes az akció, legyen szó családi házról, társasházról vagy panellakásról. 

Nézzük szépen sorjában, hogy mi kell egy másfél milliós robogó megnyeréséhez: 

  • 1.: vásárolj a MERKBAU-nál
  • 2.: vásárlást követően regisztrálj ITT
  • 3.: töltsd fel a nyugtát, ami a vásárlásod igazolja
  • 4.: dupla esélyért készíts egy felújítás előtti és egy utáni fotót a fürdőszobádról, majd töltsd fel IDE 
  • 5.: legyen szerencséd és nyerj a december 10-i fődíjsorsoláson! 

A játék mind a négy MERKBAU Építőcenternél történő vásárlásra érvényes, Szeged mellett a kecskeméti, a kiskunhalasi és a bajai kereskedésben is betárazhatsz a fürdőszobádhoz. Sőt, IDE kattintva még komplett, a játék értékének megfelelő (549.000 Ft-os) csomagajánlatok közül is válogathatsz! 

Vásárolj a MERKBAU-nál és lesz: 

  • egy gyönyörű, de költséghatékonyan megálmodott fürdőszobád (…és ez garantált),
  • és egy meseszép, trendi Vespa robogód (Ehhez már kell némi szerencse, de mondj egy okot, hogy miért ne pont Te nyernél? Na ugye.)

Minden részlet és még több infó IDE kattintva vagy személyesen, Szegeden a Wimmer Fülöp utca 6. alatt! A 1,5 millió forint értékű vasparipát pedig a játék időtartama alatt ugyanitt megtekintheted!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb