Mindenmás

Motorosbaleset történt a Huszár Mátyás rakparton, súlyos sérült is van

“Tudja valaki, hogy mi történt a rakparton? Teljesen lezárták, engem is visszafordítottak. Három mentő is volt lent” – írta D. Zsolt a Szeged 365 Car Life csoportban pénteken késő este. Rákérdeztünk, mi történhetett, az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása szerint 22:28 – kor a Belvárosi híd szegedi hídfőjénél egy motoros elcsúszott, a vezető súlyosan, utasa – egy hölgy – pedig könnyebben sérült.

A Huszár Mátyás rakpart tehát zárva volt este fél 11-től, a helyszínen a rendőrség mellett három mentőautó is kint volt. Az ORFK közleménye az ügyben:

“2021. július 30-án 22 óra 28 perckor Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton egy férfi motorkerékpárral közlekedett. A Belvárosi híd szegedi hídfője alatt forgalmi okból fékezett, ekkor azonban a jármű elcsúszott. A baleset következtében a vezető súlyosan, utasa – egy hölgy – könnyebben sérült.”

Köszönjük az infót Zsoltinak! Ha bármit látsz az utakon, oszd meg a többi szegedi autóssal a Szeged 365 Car Life csoportban, segítsünk egymásnak!

NEM EZ AZ ELSŐ RAKPART-BALESET

Nem könnyű terep a rakpart, már csak azért sem, mert esténként – főleg nyáron és hétvégén – rengeteg a lent bulizó fiatal, akik gyakran átrohannak az úttesten. Éppen ezért ajánlott a fokozott óvatosság, ha arra jársz, kérünk, lassíts. Legutóbb év elején történt meg a baj, teljesen más okból, speciel elég látványosan: egy esti órában, a fagyos-havas úton egy Audi A7 sofőrje elvesztette irányítását az autója felett és nem sokkal a Tisza előtt, a lépcsőkön landolt.

Mint később kiderült, ott valószínűleg “emberkedés” lehetett a baleset közvetlen oka:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: te37 wheels
'Fel a tetejéhez' gomb