Kikapcs

Bye-bye Dugonics téri Tesco Expressz, MobilPont és a többiek: minden üzletet kiraktak az egykori Domus áruház épületéből

Zárt kapukra találhatott az a szegedi, aki vasárnap reggel a Dugonics téri Tescoban akart bevásárolni. Már hetek óta az a hír járta, hogy az ott lévő üzleteknek bizony mennie kell, és így is lett. Vasárnap már nem nyitotta ki a kapuit az egykori Domus áruház épülete Szegeden.

Számos üzenet kaptunk tőletek, hogy vajon miért zár be a belvárosban található Tesco Exspressz és az ott található üzletek, mi pedig kicsit utána szimatoltunk a dolgoknak. Az ott dolgozó szegediektől megtudtuk, hogy az üzemeltetés lényegében egyszerre bontott szerződést minden bérlővel, és az utolsó nyitva tartási napot július 31-ével határozta meg. Szintén az ott dolgozók szerint talán Aldi nyithat majd a Tesco helyén.

14 ÉV UTÁN BÚCSÚZIK A TESCO EXPRESSZ A DUGONICS TÉRRŐL

A Tesco Expressz a bezárását a bérleti szerződés lejártával indokolta, mivel a bérbeadóval hosszas egyeztetést követően sem sikerült megállapodniuk, így Szeged egyik legnépszerű szupermarket üzlete 14 év után bezárta kapuit. Az áruházban dolgozóknak a Tesco másik üzleteiben ajánlottak fel munkát. Szegeden így összesen 5 Tesco áruház, köztük egy Expressz és egy Extra marad, valamint a Tesco Otthonról online rendelési szolgáltatása, de rákérdeztünk az üzletláncnál a pontos helyzetre, amennyiben válaszolnak frissítjük cikkünket.

A KÍNAI ÜZLET IS LEHÚZTA A ROLÓT, A MOBILPONT ELKÖLTÖZIK

Az épület emeletén működő kínai áruház is lehúzta a rolót, míg a MobilPont telefon szaküzlet a Somogyi utca 21. szám alá teszi át székhelyét. További információk szerint az épületben működő dohányboltnak is költöznie kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb