Mindenmás

Elvitte az ott felejtett pénzt az ATM automatából a makói férfi, most keresi a rendőrség

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy készpénzt lopott egy makói ATM automatából – írja a police.hu.

A Makói Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint egy férfi 2021. május 3-án, a Széchenyi téren található bankautomatából egy korábbi ügyfél ottfelejtett pénzét vitte magával. Az elkövető átlagos testmagasságú, kopaszodó, balra fésült, rövid világosbarna hajú. Elkövetéskor bordó pólót, kék farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 112-es segélyhívón.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb