Mindenmás

Volt valami a levegőben: Sándorfalván is súlyos baleset történt a Nádastó Szabadidőparkban, mentőhelikopterrel szállítottak el egy férfit

Volt valami a levegőben kedden délután, ugyanis a Magyarcsanád és Apátfalva közt lévő bányatóba fulladt két helybeli fiatal mellett a sándorfalvi szabadidőparkban is történt egy súlyos baleset, ahova mentőhelikopter érkezett. Az OMSZ közleménye szerint egy férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

György nevű olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy baleset történt kedden délután a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkban, vagyis a bányatóban, ahova egy mentőhelikopter is érkezett. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint az esethez 3 mentőegységet, köztük egy mentőhelikoptert riasztottak. Mint írják, a helyszínről egy fiatal férfit szállítottak légi úton, súlyos sérülésekkel kórházba.

15 ÉS 16 ÉVES FIÚK VOLTAK AZ ÁLDOZATOK MAGYARCSANÁD ÉS APÁTFALVA KÖZÖTT

Eddig tisztázatlan körülmények közt kedden délután egy Magyarcsanád és Apátfalva közt lévő bányatóba fulladt két helybeli fiatal. A Makói Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb