Mindenmás

Hétfőn este jön a hidegfront, addig is, kaptunk egy fincsi másodfokú riasztást

Kibírjuk hétfő estig? Ki. Legalább is, nincs nagyon más választásunk. Szombatra és vasárnapra 36-36 fokos csúcsot jósol az Országos Meteorológiai Szolgálat, hétfőn viszont jöhet egy hidegfront, némi enyhüléssel. A mai időjárás-jelentés támogatója a Dél-Klíma, a Midea és Daikin légkondik hivatalos szegedi forgalmazója.

TOMBOL A KÁNIKULA

Szombaton a napsütésé lesz a főszerep, Szeged környékén szinte semmi esélye zápornak-zivatarnak. A nyugati szél időnként megélénkülhet, délután 30–36 fokos csúcs valószínű. Vasárnap már több lehet a gomolyfelhő, a nyugati-délnyugati szél többfelé megélénkül; 31–36 fokos kánikulában lesz részünk.

MÁSODFOKÚ RIASZTÁST ADTAK KI

Müller Cecília országos tisztifőorvos hőségriasztást adott ki a következő napokban várható tartós hőség miatt szombattól egészen hétfő éjfélig az ország egész területére.

HÉTFŐN ÉRKEZIK A HIDEGFRONT

Hétfőn egy hidegfront közelíti meg hazánkat, így főleg estétől már több lehet a zápor, zivatar. A front előtt még marad a kánikula, feltámad a délies szél; 31–37 fokos maximumokra számíthatunk. Keddre átvonul a hidegfront, élénk, erős északnyugati szelet hagy maga mögött. Záporok, zivatarok még lehetnek, ami jó hír, hogy több helyen mérséklődik a kánikula.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb