BlogSzegedi Arcok

Fináléban a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazás, ezrével repkednek a voksok!

A fináléjába ért a szegedi REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák által indított “Szegedi Nyár Fagyiarca 2021” című közönségszavazás, amelyre többezer voks érkezett az elmúlt másfél hétben. A tét nem kicsit, a dicsőség mellett egy Xiaomi MI Essential elektromos roller és sok-sok finomság üti a nyertes markát.

BELEHÚZOTT A REÖK CUKRÁSZDA: MAGYARORSZÁG TORTÁJA, DICSŐSÉGFAL PLUSZ MÉG EZ IS…

Írhatnánk azt, hogy alaposan belehúzott a szóban forgó két testvér-cukrászda, de inkább így helyes: non-stop pörögnek. Alig ért véget a szintén többezer szegedit mozgósító, Szeged Napjára szervezett REÖK Dicsőségfal-szavazásuk, már indult is a fagyiarcosdi, az egészet pedig megfejelték azzal, hogy lazán behúzták a Magyarország Cukormentes Tortája 2021 különdíját, egy nem kis bravúrral: az öt döntős közül kettő is az ő termékük volt.

TAVALY IPHONE-T, IDÉN ELEKTROMOS ROLLERT LEHET TŐLÜK NYERNI

Tavaly is hatalmasat ment a Szegedi Nyár Fagyiarca voksolás, az idén talán még nagyobbat. Hogy az elektromos roller ennyivel népszerűbb-e az iPhone-nál, nehéz megmondani, egy valami biztos: még nem késő leadni a szavazatod. Apropó, mondtuk már, hogy a voksoddal Te is nyerhetsz? Ha segítesz eldönteni, ki legyen a szegediek 2021-es fagyiarca, megnyeheted a 3 db nyereménycsomag egyikét, benne:

  • 3000 Ft értékű REÖK süti-fagyi kupon,
  • 3000 Ft értékű DELIMO süti-fagyi kupon,
  • 2 személyes TRÓJA vacsora,
  • egy heti ROZMARING menü, házhozszállítva!

A “meló” egyszerűbb, mint elnyalni egy fagyit. Kattints a REÖK Kézműves Cukrászda Facebook oldalán lévő galériába, keresd meg a számodra legszimpatikusabb nevezőt és adj neki egy like-ot. Ennyi.

A játék augusztus 16., hétfő estig pörög, a top 3 jelenleg – 2021. augusztus 13-án, délután fél ötkor – így fest (bár, ez semmit sem jelent, a cukrászda dolgozóinak elmondása alapján néha óránként változik a helyzet):

JELENLEGI HARMADIK: ZOLI, 505 VOKS

JELENLEGI MÁSODIK: KITTI, 661 VOKS

JELENLEGI ELSŐ: ANITA KISFIA, 1400 VOKS

A játék fődíjának felajánlója az ÁRKÁD Szegedben működő Xiaomi MI Store.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: lsm99live.net
'Fel a tetejéhez' gomb