Sport

Pi(c)knik a SZIN-en: nagyszínpadon a PICK Szeged játékosai!

Hosszú évek óta, minden egyes bajnoki idény előtt nagy szabású közönségtalálkozóval, egyben egy Széchenyi-téri minifesztivállal köszöntik rajongóikat a Kékek. A Picknik névre keresztelt rendezvény az elmúlt másfél évben a járvány miatt elmaradt, azonban az idén visszatér, mégpedig a Szegedi Ifjúsági Napok keretein belül:

…érkezik a Picknik a SZIN-en, augusztus 28-án a nagyszínpadon lép fel a csapat! (nyugi, nem fognak énekelni)

“Augusztus 28-án (szombat) PICKNIK+ a SZIN-en! Megyünk, a nagyszínpadon ott lesz a csapat, 18.15-kor köszöntünk mindenkit, visszük magunkkal a friss bajnoki serleget, amelyet kapitányunk, Bánhidi Bence a magasba is emel majd” – írják közleményükben. Az eseményen ott lesznek az új fiúk is, Kent Robin Tönnesen, Miguel Martins, Sebastian Frimmel, Imanol Garciandía és Alexander Blonz is bemutatkozik a nézőknek. “Nem megyünk üres kézzel, sok-sok ajándékot viszünk, és a fellépés után maradunk, így azok, akik kint lesznek a Partfürdőn, találkozhatnak velünk” – teszik hozzá a Kékek.

TAVALY MAJDNEM ÖSSZEJÖTT, AZTÁN A JÁRVÁNY MIATT LE KELLETT FÚJNI

Tavaly augusztus 16-ra tervezték az eseményt, először úgy volt, hogy új helyszínen, a Széchenyi helyett a Dóm téren tartják meg, végül a Covid-19 miatt ez is ugrott:

MA ESTE A KORÁBBI BEK-GYŐZTEST FOGADJÁK

Szombaton 17 órakor a felkészülési időszak második edzőmeccsét vívják a Kékek. Az újszegedi sportcsarnokban az egykori BEK-győztes szerb Metaloplastika Sabac ellen lépnek pályára. A jövő héten kétszer is meccsel a csapat, előbb csütörtök 18 órakor, majd szombaton szintén ebben az időpontban a norvég Elverum Handball ellen. Jó hír, hogy ezt a meccset sokan láthatják, a Sport 1 élőben adja majd. Ez a két edzőmeccs is ingyenes lesz, utána pedig augusztus 27-én (péntek) 16.30-kor megkezdik a 2021-2022-es szezont, a K&H Liga nyitómeccsén az újonc Kecskemétet fogadják.

Apropó, K&H Liga.

Íme, a teljes 2021-2022 menetrend, mutatjuk azt is, mikor lesz a Veszprém elleni háború:

Fotók és forrás: Pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb