Mindenmás

Haska Béla és a CPG története nem állt meg: koncerthelyszínt keresnek a fiúk Szegeden, hogy megköszönjék a sok segítséget

Még 2020 decemberében söpört végig a majdnem hajléktalanná váló Haska Béla és a szegedi alapítású CPG zenekar története. Azóta összefogtak a szegediek és így Béla élete rendeződött. A zenekar a sok segítséget egy koncerttel szerette volna megköszönni a rajongóknak Szegeden, viszont nagyon úgy tűnik, hogy ebből nem lesz semmi, mivel mind a két tervezett helyszín visszamondta a koncertezési lehetőséget.

A Segítsünk Bélának Facebook oldalon megjelent poszt szerint a srácok most új helyszínt keresnek. Pontosan így írnak: “Szomorúak vagyunk, mert nagyon szerettünk volna nektek egy koncertet, viszonozni a sok segítséget amit kaptunk. Sajnos mind két szegedi helyszín visszamondta a lehetőséget. Nem a mi hibánk, lelkesek és nyitottak vagyunk. Az idő nagyon rövid, mivel Taki 3-án megy vissza az Államokba. Ha bárki tudna olyan helyszínt, ahol megtarthatnának a fiúk egy koncertet, ne fogja vissza magát. Fontos, hogy ingyenes legyen!” – írják az oldalon, tehát aki tud egy tuti kis helyet Szegeden, az keresse fel a CPG-s fiúkat, hátha összejön a tervezett nyár végi punkkoncert.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb