Sport

Kétezer néző előtt győzte le a Pick Szeged a norvég bajnokcsapatot (frissítve: Szeged 365 fotóriport a helyszínről)

Olyan volt a norvég bajnok Elverum elleni edzőmeccs, mintha bajnokin lennénk. Tempós játék, ordas nagy gólok, tomboló lelátó jellemezte a mai Pick Szeged meccset, imádtuk!

Fergeteges hangulatban indult a Pick Szeged sorban harmadik, Elverum Handball elleni edzőmeccse az újszegedi Városi Sportcsarnokban:

  • 2000 Pick-drukker tombolt a sportcsarnokban,
  • megjelent a csapat nagy drukkere, a Tokióban hetedik Nagy Péter, akinek láttán felrobbant a lelátó (bár ilyesmit a tegnap délután Szegeden történtek után már óvatosan írunk le),
  • a szegedi klub cégvezetője, Kiss Bence egy 75-ös számú, Elverum feliratú mezzel ajándékozta meg a vendégeket, akik néhány nap múlva 75. születésnapjukat ünneplik.

KEMÉNY ELLENFÉL, PARÁDÉS BODÓ RICSI

Szóval, parádés volt a felvezetés, pont, mintha edzőmeccs helyett egy bajnokin lennénk. Az már az első félidőben is érződött, hogy most egy igazi nagyágyú érkezett a csarnokba, szoros volt a meccs, 11-11-nél még utol is érte a Kékeket a vendégcsapat. Bodó Ricsi, Rosta Miki és Mirko Alilovic belehúzott a végére, a szünetre 15-12-vel és vastapssal ment ki a szegedi csapat.

MIGUEL MARTINS BOMBAGÓLT LŐTT, MIKLER ROLI PARÁDÉSAN VÉDETT

Mikler Roland egymás után három bombagól-várományost csípett el a második etap elején, a drukkerek tomboltak. A második félidő egyik legbombasztikusabb gólját Miguel Martins eresztette el, volt, amikor már hattal is elléptünk. Bogdan Radivojevics az utolsó pillanatokban szerzett gólt, ezzel 29-24-re nyertek a szegediek.

Szombaton 18.00-kor újra edzőmeccs, újra ingyenes belépővel. Csak hogy harmadjára is leírjuk az újra kifejezést, újra (na jó, ez így már négy) a Szegeden edzőtáborozó norvég Elverum Handball lesz az ellenfelünk. Ezt a találkozót is élőben közvetíti a Sport 1 TV.

PICK Szeged–Elverum Handball (norvég) 29–24 (15–12)
Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 2000 néző. Vezette: Andorka, Hucker.
PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 2, Tönnesen, Bombac 1, Bánhidi 3, Mackovsek 2, Frimmel 4. Csere: Mikler (kapus), Henigman, Blonz 4/1, Gaber 1, Bodó 3, Martins 1, Garciandía 1, Rosta 2, Radivojevics 5/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Elverum Handball: Fries – Lien, Máthé 7, Solstad 5, Johansson 1, Vidovic, Thorstenson. Csere: Imsgard (kapus), Fingren 1, Langaas 2, Pettersen 2, Hedberg 2, Gröndahl 1, Heldal 3, K. Larsen. Vezetőedző: Borge Lund.
Hétméteres: 2/2, ill. 1/0.
Kiállítás: 8, ill. 2 perc.

FRISSÍTVE: MEGÉRKEZTEK NYITRAI SZILÁRD KOLLÉGÁNK FOTÓI, ILYEN VOLT AZ ŐRÜLET

…de még milyen!

Íme:

Forrás és fotó: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb