Sport

Megtört a Szeged-Csanád Grosics Akadémia veretlensége, kikaptunk a Dorogtól

Küzdelmes mérkőzésen, két győzelem és egy döntetlen után egygólos vereséget szenvedett el a Dorog vendégeként Tatabányán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Pedig még a stadion neve is Grosics volt.

Az első játékrész viszonylag eseménytelenül zajlott, leginkább a mezőnyjáték dominált. A szegediek végig fölényben voltak a labdabirtoklást tekintve, azonban egyszer sem sikerült igazi helyzetet kialakítani. A második félidőben felpörögtek az események, az 55. percben az első lehetőségét gólra váltotta a Dorogi FC, a csereként beállt Szedlár szöktette Csillagot a baloldalon, aki kissé kiszorított szögből becsavarta a labdát a bal felsőbe.

“Csapatunk az első vereségét szenvedte el a szezonban, két győzelem és egy döntetlen után. Ha az előző szezon végét is idevesszük, akkor április 2-án a Vasas elleni bajnokin kaptunk ki utoljára tétmeccsen, azóta 138 nap telt el, 8 győzelem és 3 döntetlen a mérlegünk” – értékelte az eddigi teljesítményét a csapat, majd hozzá tették, vasárnap 19 órakor a Tiszakécske ellen lehet egy újabb sorozatot indítani a Szent Gellért Fórumban.

Merkantil Bank Liga, 4. forduló
Dorogi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0 (0-0)
Tatabánya, Grosics Gyula stadion, 100 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár, Ország).
Dorogi FC: Mursits – Kárász, Berkó (Pálinkás, 54.), Izing, Papp M. – Barna G., Nagyházi, Lénárth, Csillag (Zabari, 85.) – Szerencsi (Tóth B., 54.), Girsik (Szedlár, 39.). Vezetőedző: Fenyvesi László.
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas T. – Ódor, Mohl, Temesvári, Tóth G. – Gajdos (Germán, 84.), Kovács M. (Kővári, 72.), Simon Á., Lestyán (Dobronoky, 72.) – Dobos (Gréczy, 66.), Haruna (Kóródi, 66.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Csillag (55.).
Kiállítva: Temesvári (91.).

Forrás és fotó: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb