Kikapcs

Zajlik a munka ezerrel: már nagyban készülnek a Partfürdőn a SZIN-re

Már nem kell sokat várni, hiszen augusztus 25-én végre kinyitja kapuit a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál, vagyis a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők már sürögnek, forognak a Partfürdőn, ezerrel készülnek a fesztiválra. Épülnek a nagyszínpadok, a sátrak és szépen szólva minden, ami SZIN.

A szervezők a Facebookon tették közzé, hogy igencsak jól haladnak az előkészületekkel. Így írnak: “leugrottunk a már nyüzsgő fesztiválterületre, hogy szétnéztünk és megmutassuk nektek hogyan épülnek a nagyszínpadok, a lounge helyszínek és minden ami SZIN. Hiszen kevesebb mint egy hét van hátra és újra együtt lehetünk.”

KEVESEBB MINT EGY HÉT ÉS FELROBBAN SZEGED

Bizony, már nem kell egy hét sem és felrobban Szeged. A SZIN idén egy nappal hosszabb lesz, viszont a tavaly meghirdetett árakon és a Tisza-parti fesztiválon láthatjuk majd a legtöbb hazai fellépőt. Halott Pénz, Majka & Curtis, a Tankcsapda, a Wellhello, Ákos, Rúzsa Magdi, a Kiscsillag, az Irie Maffia, és jön a Carson Coma és a Csaknekedkislány is. A legerősebb hazai felhozatalban lesz Zenevonat Szuperkoncert, az LGT sztárjaival. Itt lesznek tehát a nagy kedvenceink a hazai szcéna legjobbjait és megannyi feltörekvő tehetséget felvonultatva, ami az idén ötnapos fesztiválon majd’ 200 fellépőt jelent.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Resources
'Fel a tetejéhez' gomb