Mindenmás

Napi pakk: nyári meleg, Kormányinfó, Pumpkins koncert és Fúvószenekari Fesztivál is vár ma rád Szegeden

Pompás meleg időjárással kacsint vissza a nyár erre a napra. Kell is a jó idő, hiszen folytatódik a ramazuri a Széchenyi téren: parádés programokkal, utcabállal és Fúvószenekari Fesztivállal készülnek a szegedi hétvégére. A móka és kacagás mellé párosul egy kis Kormányinfó is mára, csak hogy legyen mire figyelnünk így szombatra…

ŐKET KÖSZÖNTSD NÉVNAPJUKON

 Sámuel, Hajna, Baldvin, Erik, Erika, Franciska, Grácia, Johanna, Kemenes, Maximilián, Pelbárt, Piusz, Samu, Samuella, Santál, Zsanett.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 101 éve megszületett Christopher Robin Milne, az “igazi” Róbert Gida.
  • 83 éve született Kenny Rogers country-énekes, dalszerző, színész, aki minden idők legtöbb lemezt értékesített zenei előadója.
  • Ma 65 éves Kim Cattrall angol színésznő (Szex és New York – Samantha).
  • 60 éve született Stephen Hillenburg amerikai animációs film rendező, író, korábban tengerbiológus (Spongyabob).
  • 51 éve megszületett Carrie-Anne Moss kanadai színésznő (Mátrix).
  • Ma 35 éves Usain Bolt nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok jamaicai atléta, rövidtávfutó, a 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója.

SOK NAPSÜTÉS ÉS 30 FOK SZOMBATRA

Szombaton sok napsütésre számíthatunk Szegeden. Az időnként megjelenő felhőkből csak az Északi-középhegység térségében fordulhat elő délután néhol átmenetileg egy-egy futó zápor, kis eséllyel zivatar, tehát Szegeden sem kell esőtől tartani. Az előrejelzések szerint a friss hajnalt követően délután már 26-31 fokot mérhetünk.

EGY LAZA KORMÁNYINFÓ SZOMBATRA

Hosszú hetek óta nem tartottak Kormányinfót, szombat délelőtt 11 órakor viszont Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra újra kamerák és újságírók elé áll. A kormányszóvivői tájékoztatói témáiról egyelőre még nincs információ, viszont a Szeged365.hu-n élő szöveges tudósítás és video stream formájában is adjuk majd.

SZOMBATI RAMAZURI A SZÉCHENYI TÉREN ÉS MÉG EGY CSOMÓ MINDEN MÁS

Szombaton is folytatódik az Államalapítás ünnepéhez kapcsolódó programsorozat Szegeden. Lesz itt Csiga duó a gyerekeknek, Pumpkins koncert és némi utcabál.

FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL IS VÁR

A tavalyi szünet után idén ismét megrendezésre kerül, immáron 13. alkalommal a Szegedi Fúvószenekari Fesztivál. A rendezvény ingyenesen megtekinthető lesz a Széchenyi téren, mégpedig szombaton délután öt órától. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb