Sport

Döntetlent játszott az újonc Tiszakécske ellen a Szeged-Csanád GA

1-1-es döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA az újonc Tiszakécske ellen a Merkantil Bank Liga 5. fordulójában. Pörgős meccs volt, az 54. percben egy gyönyörű Germán-fejessel és egy csalódott Dragan Vukmirral.

A szerdai, Dorogtól elszenvedett vereség után hazai pályán a győzelem volt a szegedi csapat abszolút célja az újonc ellen. Adta volna magát, a vendégek egyetlen pontot szereztek eddig, a héten pedig még edzőt is váltottak. Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, a 41. percben a vendégek legaktívabb játékosa, Kalmár Ferenc a leshatáron kapott labdát, amit Molnár-Farkas Tamás kapus felett emelt át, így a szünetre 0-1 állással mentünk ki. A második félidőre alaposan feltüzelve érkeztek a szegediek, jóval harapósabb volt a csapat, mint az első játékrészben, ennek az eredménye meg is lett az 54. percben, Germán Tamás nyolc méterről akkorát fejelt, hogy majdnem kiszakadt a háló. Pörgős, de gólmentes fináléval ért véget a találkozó, a 70. percben egy büntetőt is kihagytunk, így maradt a döntetlen. A szegediek jövő hét vasárnap a Haladás ellen folytatják idegenben.

“Nehéz bármit mondani. Tudtuk, hogy az ellenfél kontrázik, és néhányszor mégis belehibáztunk. A második félidőben jókor egyenlítettünk, de nem tudtuk a helyzeteinket kihasználni, és még a 11-est is kihagytuk. Szomorú vagyok” – nyilatkozta Dragan Vukmir a meccs után a csapat hivatalos portáljának.

Merkantil Bank Liga, 5. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Tiszakécskei LC 1–1
 (0–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Nagy Norbert (Sinkovicz Dániel, Tőkés Róbert)
Szeged-Csanád GA: 
Molnár F. – Kővári (Bitó, 87.), Tóth G., Pejovic, Mohl – Farkas A. (Dobos Á., 78.), Simon Á. – Gréczi (Kóródi, 78.), Germán (Haruna, 66.), Dobronoky (Lestyán, 66.) – Gajdos. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Tiszakécske:
 Holczer – Oláh M., Kiprich D., Farkas N. – Vachtler (Benke, 80.), Erdei (Simon M., 60.), Kovács B. (Végős, 80.), Horváth A., Gyurján – Szalay Sz. (Zádori, 66.), Kalmár F. (Galacs, 60.). Megbízott vezetőedző: Virágh Ferenc
Gólszerzők: Germán (54.), ill. Kalmár (41.)

Forrás és borítókép: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: devops consulting company
'Fel a tetejéhez' gomb