Mindenmás

Napi pakk: viszlát strandidő, helló Belvárosi híd! Újabb forgalomkorlátozásokra számíthatsz ma Szegeden

Ahogy vége az ünnepi hétvégének úgy köszönt ma ránk a hidegfront. Búcsúzhatunk a strandidőtől egyelőre, de ne aggódj: fázni azért így sem fogunk. Mától újra két irányba járható a Belvárosi híd, viszont újabb forgalomkorlátozásokat vezetnek be – többek között ezekre számíthatsz ma Szegeden. Készítsd be a reggeli kávéd, Mi pedig hozzuk mellé a napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Bence, Árven, Aszter, Fajsz, Farkas, Filip, Fülöp, Kurd, Minerva, Rózabella, Rózamari, Rózsa, Rózsi, Szidi, Szidónia, Teónia, Zágon, Zakeus, Zdenka, Zekő, Zsadány.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 238 éve született William Tierney Clark angol mérnök, a budapesti Lánchíd tervezője.
  • 75 éve született Keith Moon, a Who együttes dobosa.
  • 71 éve megszületett Shelley Long amerikai színésznő (Cheers).
  • 62 éve született Edwyn Collins, skót zenész, dalszerző.
  • Ma 51 éves River Phoenix amerikai színész (Otthonom Idaho, Komputerkémek).
  • 30 éve hunyt el Nemes Nagy Ágnes költő, műfordító, esszéíró.

HIDEGFRONTTAL BÚCSÚZUNK A STRANDIDŐTŐL

Pár napra búcsút inthetünk a strandidőnek Szegeden, hétfőn még 18-29 fok lesz a Napfény Városában, azonban az OMSZ már kiadta a riasztást: a kelet felé vonuló front estétől záporokat, zivatarokat okozhat Csongrád-Csanád megyében.

ÚJRA JÁRHATÓ A BELVÁROSI HÍD

Augusztus 23-án újra változik a forgalmi rend a Belvárosi hídon, az Oskola utca és a Híd utca munkálatai miatt. A most hétfőn érvénybe lépő korlátozások egészen szeptember 19-ig maradnak velünk. Eszerint újra két irányba járható lesz a Belvárosi híd, viszont korlátozások így is maradnak az említett helyszínen, ahol jelzőlámpák segítik majd a közlekedést. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb