Kikapcs

Eszméletlen népszerűségnek örvend a szegedi Sisi-kiállítás: a 20 ezredik látogató egy negyedikes kislány, Dobos Eszter lett

Kedden elérte a 20 ezres látogatószámot a Móra Ferenc Múzeum Sisi-kiállítása. A tárlat nagy népszerűségnek örvend: kicsik és nagyok kedvence lett az Erzsébet királyné életét bemutató kiállítás Szegeden – írja a múzeum sajtóközleményében. Érdekesség, hogy a 20 ezredik látogató egy negyedikes kislány Dobos Eszter lett, aki egészen Kecskemétről utazott Szegedig.

Óriási sikernek örvend a szegedi Sisi-kiállítás: a tárlat ma elérte a 20 ezres látogatószámot. A Móra Ferenc Múzeum tárlatának 10 ezredik látogatóját alig három hete köszöntötték – ez is jól mutatja, milyen sokat látogatják a kiállítást.

A TÁRLAT ERZSÉBET KIRÁLYNÉ ÉLETÉT MUTATJA BE

A tárlat Erzsébet királyné életét mutatja be eredeti, Sisihez kapcsolódó tárgyak segítségével. A kiállítás legmegrendítőbb darabja az a ruhaderék, melyet halálakor viselt a legendás királyné. A tárlatot kicsik és nagyok, egyénileg és csoportosan érkező látogatók egyaránt nagy számban látogatják a június 26-i megnyitás óta. A Sisi-kiállítás 2021. december 31-ig tart nyitva a Móra Ferenc Múzeumban.

EGY NEGYEDIKES KISLÁNY LETT A 20 EZREDIK LÁTOGATÓ

A múzeumban ma köszöntötték a 20 ezredik látogatót, aki nem más lett, mint egy negyedikes kislány, Dobos Eszter. Eszter és édesanyja egészen Kecskemétről utaztak Szegedig, hogy megcsodálják Sisi hagyatékát. Fogas Ottó igazgató ajándékcsomaggal is várta a szerencsés vendégeket. Sasold meg a boldog pillanatot:

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb