Sport

Varga Katalin képviseli városunkat a paralimpián, a szegedi kajakos ma indul Tokióba

A tokiói olimpia befejezése után két és fél héttel megkezdődik a paralimpia a japán fővárosban. Az MVM Szeged Vízisport Egyesületet Varga Katalin képviseli majd a világ egyik legrangosabb versenyén. A szegedi kajakos ma indul Tokióba és elmondása szerint még nincs benne drukk, egyelőre még az itthoni dolgaira koncentrál.

Katalin egyébként ott volt Rióban is, nem ez az első paralimipája és bevallása szerint az ott szerzett tapasztalatokat biztosan tudja majd kamatoztatni Tokióban. “Biztos vagyok benne, hogy a riói tapasztalatok segíthetnek Tokióban, ugyanakkor ez egy teljesen más verseny lesz a korlátozások miatt. Ami a legnagyobb változás, hogy 2016-ban az esélytelenek nyugalmával szállhattam vízre a paralimpián, míg Tokióba már öt éves kemény munkával a hátam mögött utazok el. Nőttek az elvárások velem szemben, én pedig bizonyítani szeretnék elsősorban magamnak, illetve mindenkinek, aki támogatott és bízott bennem az elmúlt években. Minden szezon végén jó visszajelzéseket kaptam a klubom és a szövetség részéről, de én is úgy éreztem, hogy idényről idényre fejlődtem. Próbálom reálisan nézni a tokiói esélyeket, az éremszerzés már óriási eredmény lenne” – mesélte a kajakos az egyesületnek, Mi pedig sok sikert kívánunk Neki a paralimpián!

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb