Sport

Büszkék vagyunk rád, Endre! 5. helyen végzett a szegedi kerekesszékes asztaliteniszező Tokióban

Major Endre, a szegedi kerekesszékes asztaliteniszező az 5. helyen végezett a tokiói paralimpián, miután a pénteki negyeddöntőben 3-0 (6, 12, 3) – ra kikapott a dél-koreai Nam Ki Von – tól. Büszkék vagyunk Rád, köszönjük a dicsőséget mind a 163.000 szegedi nevében!

“Köszönöm Mindenkinek a szurkolást a felkészülésemben segédkezők munkáját! Jó lett volna egy kis szerencse, de a tudásomhoz, itt nyújtott teljesítményemhez mérten reálisnak látom, ahol végeztem! 5 vagy 6 hely! Üdvözlök Mindenkit Tokióból!” – írta Facebook oldalán a sportoló, akinek a nevéhez többek között az első szegedi győzelem is kötődik.

SZVITACS ALEXANDRA BRONZÉREMMEL BÚCSÚZOTT

Közben ugyanebben a sportágban egy újabb magyar érem született: Szvitacs Alexa bronzérmes lett, miután az elődöntőben hatalmas küzdelemben 2:3-ra kikapott az ausztrál Na Lei Litől.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb