Mindenmás

Ezt a hétvégét sem úsztuk meg: szürreális módon ismét négy órás a várakozási idő a röszkei határon

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt négyórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap délelőtt – közölte a rendőrség honlapján.

A Szerbiából autóbusszal érkezőknek három órát kell várakozniuk. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani, de a 7-től 19 óráig működő röszkei és tiszaszigeti, valamint a 22 óráig nyitva tartó ásotthalmi közúti átkelő belépő oldalán is egyórás a sor. A kübekházi közúti átkelőnél nincs hosszabb várakozás. A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániából érkezőknek egy órát kell várakozniuk az átlépésre. A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb