Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Pletykák: SZIN-es életérzés, igazi fesztiválhangulat, avagy végre együtt lehetünk a szegedi éjszakában

Szerda óta szinte minden a SZIN-ről szól Szegeden. Nem is csodálkozunk ezen, hiszen két évet vártunk a Napfény városának legnagyobb fesztiváljára, tehát, most sem bírtuk ki: lementünk a harmadik napra a Partfürdőre és arról kérdezgettünk benneteket, hogy kinek, mennyire hiányzott már ez az eszméletlen pörgés és kinek, melyik fellépő jött be.

Hazai fellépőkből és zenei ínyencségekből idén nem volt hiány, ahogy a szegedi fesztiválhangulatból, hömpölygő emberekből és eszméletlen jókedvből sem. Irtó jó volt azt látni, hogy mindenki kirobbant a hétköznapok egyhangú körforgásából és sokaknál nem a zenei repertoár dominált, hanem az életérzés és hogy végre együtt lehetünk. Lássuk, kinek mennyire hiányzott ez Szegeden és ki, hogy élte meg a SZIN első három napját.

Ha még nem voltál a fesztiválon az idei évben akkor van egy jó hírünk: ma még megteheted! Mutatjuk a napi felhozatalt:

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: magnetisch speelgoed
'Fel a tetejéhez' gomb