Sport

Igazi sportos, bajnoki hangulatot csempészett a Pick Szeged a SZIN-re

Igazi sportos hangulatban telt a szombat a SZIN-en, ugyanis a 18.15-kor rajtoló PICKNIK+ keretében a bajnok kéziseink köszöntötték a fesztivál vendégeit. A teljes gárda felvonult az eseményen és végre együtt ünnepeltek a szurkolókkal, a bajnoki serleg kíséretében.

Az eseményen ott voltak az új fiúk is, Kent Robin Tönnesen, Miguel Martins, Sebastian Frimmel, Imanol Garciandía és Alexander Blonz is bemutatkozott a nézőknek. A szegedi kézisek ajándékkal is készültek a nagy napra, a szerencsések labdákat kaptak, de lehetett velük közös képet is készíteni, sőt, fotókat és pólókat dedikáltatni. A csapat a Facebook oldalán egy fotógalériát is közzétett a találkozóról, ezeket itt találod:

Arról se feledkezzünk meg, hogy brutál módon kezdett a csapat a kezdődő idényben. 43-20-ra, azaz 23 gólos fölénnyel győzték le a vendég Kecskemét csapatát a férfi kézilabda NB I 2021/22-es idényének első mérkőzésén.

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb