Kikapcs

Nagy volt az érdeklődés: november 15-ig teniszezhetnek ingyen a közfeladatot ellátók a Szent Gellért Fórumban

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Szeged-Csanádi Egyházmegye meghosszabbítja felajánlását a közfeladatot ellátók számára, így számukra az idei szezon végéig használhatók ingyenesen a Szent Gellért Fórum teniszpályái – olvasható közleményükben.

Mint írják, a korábban meghirdetett akció nem várt sikert aratott. Nem csupán a rutinnal rendelkezők vették igénybe a grátisz lehetőséget, sokan ismerkedtek meg az alapokkal a Fórum 3 db salakos teniszpályáján. Indokoltnak látta ezért az Egyházmegye, hogy továbbra is fenntartsa az ingyenes sportlehetőséget az igazi hősök számára, hiszen a közfeladatot ellátók áldozatos tevékenysége a közösség, a társadalom felé kiemelt jelentőségű.

NOVEMBER 15-IG LEHET KIHASZNÁLNI A LEHETŐSÉGET

A Szent Gellért Fórum teniszpályái eredetileg augusztus 31-ig várták ingyenesen a jogosultakat, ezt hosszabbították most meg a szezon végéig, mely a tervek szerint november 15-ig tart. Kik részesülhetnek az ingyenes teniszpálya használatban, kik is a közfeladatot ellátó személyek? Mutatjuk!

Például: tűzoltók, mentők, rendőrök, egészségügyi dolgozók, pedagógusok, óvodai, iskolai és kollégiumi nevelők, gyámügy és a szociális ellátás területén tevékenykedők, a Magyar Honvédség katonái, stb.

Szeretettel várnak a Szent Gellért Fórumban továbbra is mindenkit, hiszen legfőbb céljuk, hogy a komplexum fiataloknak, felnőtteknek, idősebbeknek, családoknak egyaránt tudjon sport-, közösségi és kulturális élményeket nyújtani.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb