Kikapcs

Szombaton újra sárga gumikacsák úsznak majd a Tiszán, avagy jön a VI. Rotary Jótékonysági Verseny Szegeden

Újra úsznak a kacsák a Tiszán, avagy jön a 2021-es Pizza Monkey VI. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny Szegeden. Az idei jótékonysági kacsaúsztatással a szervezők célja 2 millió forint összegyűjtése, egy újabb életmentő szívműtétre a Gift of Life program keretében.

A tömeges gumikacsa-úsztatásra most szombaton, azaz 4-én kerül sor 10-14 óráig a szegedi Partfürdőn. A Facebookon létrehozott esemény leírása szerint a Pizza Monkey VI. Rotary Jótékonysági Gumikacsa Verseny egy olyan szórakoztató családi program lesz, ahol az élmény mellett értékes ajándékokat is nyerhetünk, miközben részese lehetünk egy jótékony célnak.

5 EZER GUMIKACSA INDUL ÚTNAK

Mint írják, a jótékonysági futamon 5000 sárga színű, egyedi sorszámmal ellátott gumikacsát engednek a Tisza felszínére, amelyek a folyó sodrásának köszönhetően elindulnak a kijelölt cél irányába. A versenypályának jelölt folyószakaszon segítő hajók figyelik, hogy a versenyző kacsák a pályán belül maradjanak. A cél előtt a pályát folyamatosan szűkítik, míg a kacsák elérnek a célhoz, ami egy szűk célkapun vezet át. Így könnyen meg tudják állapítani a versenykacsák sorrendjét. Azon szerencsés kacsa adományjegy tulajdonosok, akik az első 150 beérkező kacsa sorszámával ellátott szelvénnyel rendelkeznek, értékes ajándékokat vehetnek majd át. Még több infó itt.

Eszméletlenre sikeredett a tavalyi gumikacsa-úsztatás is a Tiszán. Sasold meg és hangolódj a fantasztikus látvánnyal:

Szeged 365 Family, ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! A régi közösségi média oldalunk hamarosan megszűnik, kérünk Benneteket, kövessétek az új Szeged 365 oldalt (katt IDE, előre is köszi minden kedvelést, követést)! Köszönjük, hogy számíthatunk Rátok, ti is számíthattok ránk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb