MindenmásVideo365

Szeged365 suli-start: a Bertalan híd elesett, a Belvárosi híd viszont majdnem üres (frissítve)

Elrajtolt a szeptember, amely előzetesen úgy tűnt, közlekedési armageddont hoz majd Szeged belvárosára. Az utóbbi nem következett be, legalább is, nem mindenhol:

  • a Bertalan híd elesett, olvasói beszámolók alapján már reggel 7-kor a Bérkert utcáig ért a sor plusz jelenleg, 8 óra környékén is hatalmas a torlódás, természetesen csakis a belváros irányában,
  • a Belvárosi híd viszont majdnem üres volt, olyan érzésünk volt, mintha 10-ből 9 útnak induló szegedi anyuka-apuka még mindig azt hinné, hogy az utóbbi zárva van.

A legtöbb szegedi iskola környéke háromnegyed 8 környékén lépésben volt járható, azonban szinte minden kritikusabb kereszteződésében volt rendőri vagy polgárőri irányítás, így a klasszikus szeptemberi baleset-góc József Attila – Nagykörút sarkon is. Szintén izgalmas környék a Boldogasszony sugárút, a Ságvári előtt motoros rendőrök álltak ma reggel. Olvasói beszámolók alapján csúnyán elesett a felújítások környéke, a Deák Ferenc utca teljesen K.O. volt fél nyolc körül.

Íme Magyar Andor kollégánk reggeli élő videói,

  • az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola (ex-Ságvári),
  • a SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája,
  • és többek között a Szegedi Zrínyi Ilona Általános Iskola környékéről, ezek egyébként 07.30 és 08.00 között készültek.

Ami abszolút pozitív: egy deka balesetről sem kaptunk ma reggel hírt, köszönjük, hogy vigyáztok egymásra!

FRISSÍTVE: REGGEL FÉL 9-RE MEGSZŰNT A CARMAGEDDON

A gyerkőcök beértek az iskolába, a szülők pedig a munkahelyükre, kész, vége, ennyi volt a ma reggeli show. Idő közben megérkeztek Nyitrai Szilárd kollégánk fotói is, míg Kornél a Bertalan hidat fényképezte, addig Szilárd a Belvárosi hidat és a belvárost. Mint fentebb írtuk, az előbbi meglepően járható volt, az utóbbi, főleg a felújítások környékén viszont – ahogy azt várni lehetett – brutális dugót hozott.

Az összes lezárás plusz kerülőút, holnap reggelre (is):

Fotók: Török Kornél és Nyitrai Szilárd, Szeged365

Videók: Magyar Andor, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb