Szegedi ArcokVideo365

Óceánjáró kötött ki az épülő Pick Aréna mellett: beszöktünk a teljesen akadálymentes Arena Deluxe & Spa – ba

10-ből 10 szegedi Pick-drukker már tűkön ülve várja, hogy megnyissa kapuit a vadonatúj Pick Aréna, ami a legutóbbi fotók (kattints IDE, ha lemaradtál volna róluk) alapján elég ütős lesz. Ha meccs, akkor haverok, ha pedig haverok, akkor szállás – hiszen a messzi földről jött cimborákat illik elszállásolni, igaz? Erre (is) kínál tökéletes megoldást az újonnan megnyitott Arena Deluxe & Spa, amelynek annyira jellegzetes a hangulata, hogy legszívesebben azt írnánk rá, “kézműves szálloda”, de nyugi, ezt az emberiségellenes bűntettet nincs pofánk elkövetni.

Megnéztük az újdonságot, de a címünkkel ellentétben nem kellett beszöknünk, beengedtek maguktól.

Kezdjük a lényeggel, íme Andor kolléga videója az óceánjáró fedélzetéről:

GÉPEK LÁZADÁSA, TERMINÁTOROK NÉLKÜL: ITT MINDEN AUTOMATA

Akár lesz negyedik hullám, akár nem, a bejutási rendszer roppant szimpatikus: nincs kontaktus (és fertőzési veszély), foglaláskor kapsz egy kódot, ezzel először a kapu enged be a zárt, udvari parkolóba, ezt követően a főbejárati automata, majd a szobád ajtaja. Apropó, nevezzük inkább kabinnak, máris elmagyarázzuk, miért.

SZOBA? FELEJTSD EL, EZ EGY ÓCEÁNJÁRÓ KABINJA

A tulajdonos Németi Norbert nagyon szereti a hajókat, éppen ezért az összes szoba pont olyan, mintha egy óceánjáró kabinjában lennénk, nem csak elrendezését, bútorait de méretét és kiegészítőit is tekintve. Nézzétek csak ezt a mosdófülke-ablakot? Pont, mintha az Atlanti Óceán hullámait szelnénk:

A szobákhoz, khm a kabinok egy részéhez még terasz és jacuzzi is tartozik, sőt, van egy közös spa-részleg is, tikfából épített szaunával és további jacuzzikkal. Ilyen:

TELJESEN AKADÁLYMENTES A VADONATÚJ HOTEL

Profi, egyben korrekt a hotel teljesen akadálymentes kialakítása. Az épület földszintes, a bejutáshoz nem kell lépcsőn rodeóznia annak, aki mozgássérültként érkezik ide. Sőt, van egy külön akadálymentes óriáskabin is, extra méretű füdőszobával és tolókocsi-tárolóval. Nagy piros pont érte, akinek a családjában vagy baráti körében van mozgássérült ember, tudja, miről írunk.

Visszatérve a hotelre, ha akarnánk se tudnánk beleverni a csúfot, annyira ötletes lett, a “deluxe” jelzőre maximálisan rászolgál a hely.

Kipróbálnád?

Vagy éppen vendégeid jönnek, akiket végre klassz lenne nem az előszobában elszállásolni?

Kattints IDE, mutatjuk a tökéletes (és deluxe) megoldást!

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365

Fotók: Arena Deluxe & Spa

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb