Mindenmás

Hiába vártak a megrendelt virághagymákra, azok sosem érkeztek meg: országszerte csaknem száz vásárlót csapott be egy balástyai nő

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy balástyai nőt, aki országszerte csaknem száz vásárlót csapott be – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján. Mint írják, a 42 éves asszony 2020. nyarán országszerte majdnem száz gyanútlan érdeklődőt ejtett tévedésbe online vásárlás során.

Az elkövető egy növénykereskedés nevében virághagymákat hirdetett majd azok kiszállítása előtt az áldozatoktól a vételár megfizetését kérte, akik jóhiszeműen átutalták az összeget. A szélhámos hónapokon keresztül hitegette a vásárlókat a hagymák érkezéséről azonban a megrendelt növények sosem jutottak el az új tulajdonosaikhoz. A gyanúsított összesen több mint egymillió forintot csalt ki a sértettektől. Ellene üzletszerűen elkövetett csalás vétség és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Nagyon úgy tűnik, hogy csalókból nincs hiány:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!      

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb