Mindenmás

Napi pakk: szép idő, új hét, újabb lezárósdi, Bochkor Gábor és Lovász Laci a “ló faránál” Szegeden

Kellemes, napos idővel és 25 fokkal köszönt ránk az hétfő Szegeden. Az új héttel pedig újabb lezárósdi kezdődik a színház előtti városrészen. Viszont, ha átverekedted magad a káoszon és a belvárosba vezetne az utad van egy frankó programtippünk: reggel 6-tól Bochkor Gábor és Lovász Laci lesz a REÖK előtti Magyar Ede téren. Főzz le egy jó erős kávét, Mi pedig hozzuk mellé a túlélő napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Zakariás, Aldán, Bea, Beáta, Csanád, Harkány, Hárkány, Horka, Ida, Magnusz, Manga, Pamína.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 152 éve született Felix Salten magyar származású osztrák író, a “Bambi” szerzője.
  • 78 éve megszületett Roger Waters, énekes, basszusgitáros, zeneszerző, a Pink Floyd tagja.
  • 62 éve adták el az első Barbie-babát. A Mattel Játékgyártó cég hozta forgalomba. Debütálása a New York-i American International Toy Fairen zajlott 1959. március 9-én.
  • Ma 45 éves Bagi Iván előadóművész, humorista, író, költő.
  • 14 éve hunyt el Luciano Pavarotti, többszörös Grammy-díjas olasz tenor operaénekes.

NAPOS NYÁRUTÓ SZEGEDEN

Hétfőn az ország nagy részén és Szegeden is derült időre van kilátás, csak kevés felhő lesz felettünk és csapdék sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a légmozgás, csupán néhol, átmenetileg támadhat fel az északkeleti szél. Hajnalban 5-14, a legmelegebb órákban 20-26 fok várható.

ÚJABB MEGLEPI: MÉG EGY KIS FORGALOMKORLÁTOZÁS SZEGEDEN

Szeptember 6-tól, hétfő reggeltől újabb meglepetés vár, szeptember 26-ig még egy kicsit megbolydul a szegedi közlekedés, ugyanis a Vörösmarty utca irányába lezárják a színház előtti körforgalmat. Az alábbi Szeged365 Kisokosban a hétfő reggeled szeretnénk megkönnyíteni, íme az összes aktuális lezárás, röviden és tömören:

BOCHKORÉKKAL INDUL A HÉTFŐ REGGEL A MAGYAR EDE TÉREN

Szegeden rajtol a Retro Rádió őszi turnéja. Hétfő reggel 6-tól Bochkor Gábor és Lovász Laci a “ló faránál”, a REÖK előtti Magyar Ede téren ébresztik majd a szegedieket. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb