KikapcsVideo365

Divatból és eleganciából nem volt hiány: 700 ezer forintot gyűjtöttek össze a második Nők a nőkért Szegeden jótékonysági divatbemutatón

A Partiscum Club szervezésében szegedi divattervezők és divatmárkák fogtak össze jótékony céllal. Vasárnap délután a Hungi Vigadóban megrendezett divatbemutatón olyan márkák képviseltették magukat, mint szegedi Livello Divatház, a Rozmaring Design, a Vavavin, a Zhoja Szeged, a Lady Nicol Esküvőiruha Szalon, a SokÁ Ékszer, a Surprise és a gyulai Rebirth Esküvői és alkalmi ruhaszalon.

Az immár második alkalommal megrendezett szegedi jótékonysági divatbemutató kezdeményezője és szervezője a Partiscum Club Szeged egyesület, ahol nők segítenek rászoruló nőknek és családoknak. Dr. Nyári Zsuzsanna alapító elnöktől ma azt is megtudtuk, hogy a jótékonysági divatbemutató keretében megközelítőleg 700 ezer forintot sikerült összegyűjteni, amiből a daganatos betegségből gyógyuló nőket támogatják. Az eseményen természetesen mi is ott voltunk, sőt, egy kisvideót is készítettünk róla:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: สมัคร LSM99
'Fel a tetejéhez' gomb