Kikapcs

Szombaton örökbefogadó napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is részt vesz a Rókusi Családi Napon. A szombati rendezvényen minél több örökbefogadható cicának szeretnének gazdát találni – tudatta szerkesztőségünkkel az egyesület. Szeptember 11-én, szombaton, délelőtt 10 és délután 3 óra között, a Pláza-tónál, a standjuknál várnak minden cicabarátot.

Szili Éva elnök elmondta, az Egyesület igyekszik minél több védencének gazdit találni, de most elsősorban fiatal cicusokat lehet a helyszínen örökbefogadni. Így, ha jelentkezik a szerető gazdi, örökbefogadási szerződéssel már el is tudja vinni. A helyszínen cicasimogató is várja majd az állatbarátokat. A szervezet a helyszínen fogad adományokat is: mivel elég sok cica várakozik még gazdira, ezért most elsősorban alomra, takarókra, pórázra, száraz és konzerv-eledelre van szükség.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb